Blog

Forstå dine følelser og hvorfor du gør, som du gør.

EQ-i_isbjerg

Bruger du al for meget energi på, at kommunikere og formidle det, der umiddelbart skulle være ligetil, og så ender du alligevel med at blive misforstået? Det kan være du har svært ved at opbygge og opretholde nye og solide relationer, fordi du føler det kræver for meget af dig. Du skal hele tiden vejre stemningerne blandt kollegaerne, ikke fordi du vil, men fordi det er vanskeligt for dig at forstå og tolke andres følelser. 

Føler du din generelle præstation på arbejdet er dårligt, fordi du føl…

Læs mere…

Kom tættere på din spirituelle frihed

frihed


Føler du dig nogen gange viklet ind i dramaer, sociale forpligtigelser, eller at du endnu engang gør noget du ikke selv har valgt? Kunne du tænke dig at være mere fri til at vælge din dagsorden, men du kan ikke helt sætte fingeren på hvad  det er du mangler?

Læs med her, tag en uvidenskabelig test og kom tættere på din spirituelle frihed.

Spiritualitet kan tolkes på mange måder, men hvis du oversætter det direkte fra latin, ja, så betyder det åndelighed. Det er ikke nødvendigvis en religiøs …

Læs mere…

At sige endeligt farvel, er ikke det samme som at glemme.

PNG-billede

Det var i foråret, jeg skrev denne blog. Og alligevel fik jeg den aldrig helt afsluttet. Det vil jeg gøre nu.

Hvert år når jeg ser på påskeliljerne, mindes jeg min lillebror. Det var nemlig en påske, at jeg havde min sidste samtale med ham.

Når min lillebror vil have kontakt til mig idag, kan det foregå på to måder.

1. Bruce Springsteen kører på autoplay inde i mit hoved. Eller..

2. Udtrykket: "Jeg er da lilla", står pludselig på lystavlen og kommer ud af min mund.

Hvert år når jeg ser på…

Læs mere…

Føler du dig fanget i en ond cirkel af frygt, stress eller indre uro?

AdobeStock_299017387

Føler du dig fanget i en ond cirkel af frygt, stress eller indre uro? Er du hele tiden på vagt over for nye farer, der ligger på lur lige rundt om hjørnet?

Med decoupling bliver du frigjort.

Tiden vi lever i er desværre medvirkende til at flere og flere føler angst, utryghed, stress og uro. Det er som om, der hele tiden kommer noget nyt vi skal passe på.

Mange af mine klienter kommer oftest først til mig, ”når der ikke er andre muligheder tilbage”. De er meget pressede, og de føler sig fanget…

Læs mere…

Er du væksthæmmer eller vækstfremmer?

vækstfremmer_hæmmer

Træder du på andres vækst eller hjælper du med at løfte dem op til deres højeste potentiale.

Er du den, der hepper på andres ønske om udvikling eller fortæller du dem, at det er spild af deres gode tid, fordi de vil aldrig lykkedes? Hvordan er samtalen med dine nære og kære, hjemme omkring køkkenbordet? Er der opmuntringer i luften, og plads til de store drømme? Eller tales der om familiens skavanker og manglende evne til at danse, synge, stave og alle andres fejl? Er du i det hele taget bevi…

Læs mere…

Livsglæde

Livsglæde

af Gudrun Boost


Glæden i livet, glæden ved livet, er to vidt forskellige definitioner.
At skabe glæde i livet, ved at gøre gode ting for sig selv og sine nærmeste. At skabe glæde ved, at følge sit hjerte, mærke ind og have en klar og tydelig fornemmelse af, hvad der er ens værdier.

Glæden ved livet er simplere, og alligevel for mange, nok en større udfordring. For nu har du bevæget dig væk fra det materielle, tjenesterne, fysiske behov opstået i den ydre verden. Du træder nu, med måske tunge sk…

Læs mere…